Voetbal en spellen

Voetbal en spellen

Als je van voetbal houdt kijk je waarschijnlijk vaak naar de televisie en kijk je naar wedstrijden. Echter kan het ook leuk zijn om zelf bezig te zijn met voetbal, zo kan het zijn dat je zelf op voetbal zit. Ook kan je anders met voetbal bezig zijn en kan je bijvoorbeeld veel gamen, zo kan je dit ook met voetbal. Er zijn veel verschillende voetbalspellen die je kunt spelen, zo kan je PES spelen. Dit is een spel waarbij je jouw eigen club kan maken en ook tegen andere kan spelen. Echter komen hier geen nieuwe spellen van en heb je vooral FIFA nu. Zo bestaat FIFA al heel lang en is het ook het bekendste spel wat er is en kan dit heel leuk zijn. Ieder jaar komt er een nieuwe variant uit van FIFA en is dit leuk om te spelen als je van gamen houdt. Bij FIFA kun je ook echt geld gebruiken om bepaalde pakketjes te openen, zo kan jij de spelers krijgen die je wilt hebben. Deze spelers kan je zo opzetten zodat je jouw eigen team kan maken en kan dit leuk zijn. Daarnaast kan je ook zo goed worden dat je professioneel wordt en kan je hier veel geld mee verdienen.

activity-african-athletic-championship-competition-stadium-soccer-football-teamwork-running-sport_t20_8gkBJ6

Toernooien

Gamen wordt steeds bekender en je kan er ook veel geld mee verdienen. Zo kan je filmpjes maken voor YouTube, maar kan je dit ook livestreamen. Je kan andere mensen laten meekijken en deze geven je hier ook soms geld voor. Daarnaast kan je ook aan toernooien meedoen als je goed bent in FIFA en kan je een pro worden. Als je pro wordt kan je mee doen aan toernooien en kan je super veel geld winnen. Vaak moet je dan naar een locatie komen met je computer of spelcomputer en kan je meedoen. Ook kan je dit doen met iemand anders en kan je strijden tegen andere mensen.

Merchandise Waarop kan je spelen

FIFA kan je kopen voor verschillende dingen, zo kan je het kopen voor je computer. Maar kan je het ook kopen voor een spelcomputer. Je kan bijvoorbeeld een Playstation gebruiken, maar ook een XBOX 360. Hiervoor heb je een controller nodig en deze kan je ook online vinden. Daarnaast heb je nog natuurlijk de computer en moet je spelen met een toetsenbord en een muis. Echter vinden sommige mensen het juist fijn om een controller te gebruiken omdat dit ook een stuk makkelijker speelt.

MEER TE WETEN KOMEN